Blackjack-oddsstrategier – Hvilken af ​​dem er bedst?

Mens jeg søgte på nettet for et par uger tilbage, stødte jeg på denne blog, der havde adskillige interessante blackjack-oddsstrategier. Som omhyggeligt keder sig, besluttede jeg, at jeg ville logge ind på min konto og prøve nogle af dem. Det første system, jeg brugte, var “Oscar Grid”, og det var bestemt min favorit, fordi det var en rigtig kontant ko. Med dette væddemålssystem starter du med en række numre. Det kan være så længe eller så kort, som du ønsker. Jeg brugte en serie på 5, da jeg spillede. Dernæst skrev jeg serien på et stykke papir som sådan, 1, 2, 3, 4, 5. Hvert nummer repræsenterer en enkelt væddemål. Jeg besluttede, at jeg ville bruge $ 10 som en enhed. Den første hånd bet jeg $ 10 og fik blackjack. Jeg krydsede 1 og placerede min næste indsats på to enheder ($ 20).

Jeg vinder min næste indsats og krydser den 2. Jeg fortsætter nu med at satse tre enheder $ 30. Begynder du at se, hvordan systemet fungerer nu? Hver gang du vinder, øges din indsats til det næste nummer i serien. Hvad sker der, når du taber? Hvis du mister en hånd, placerer du den samme indsats, indtil du får en gevinst. Når du har vundet, ville du fortsætte med at gå op til det næste nummer i serien. Når du krydser dit sidste nummer, skal du starte en ny serie fra bunden. Anyways, jeg bragte $ 100 til bordet med mig og begyndte at spille Oscar Grid. Inden for den næste time var jeg op til $ 350! Vis mig penge baby!

Det næste system, jeg prøvede, var Martingale. For dem af jer, der ikke ved, hvad dette system handler om, kan det nemt opsummeres. Dobbelt efter hvert tab, vende tilbage til den første indsats, når du vinder. Jeg prøvede dette system på et bord, der tillader 10 cent væddemål. Dette gjorde det muligt for mig at fordoble sig i ganske lang tid uden at det blev for dyrt. Se serien herunder: .10, .20, .40, .80, $ 1,60, $ 3,20, $ 6,40, $ 12,80, $ 25,60, $ 51,20 Selv efter 10 tab satser du kun $ 51,20. Dette er meget mere overkommeligt end et bord, der har mindst $ 10. Maksimumsbeløbet er $ 200, så du kan fordoble dig ganske lidt. Mens dette system fungerede for mig, var gevinsterne meget langsommere end Oscar Grid. Igen, med $ 100 og spillet i en time, endte jeg kun med $ 150 til sidst. Der var også nogle risikable øjeblikke.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *